Joulusta selvitty

Joulusta selvitty

Vaikka minä sitä joulumieltä jo löysinkin itselleni, niin silti kuitenkin olo oli kuin selviytyjäleiriltä ulos päästetyllä. Kaikkeni yritin ja omasta mielestä hyvä tuli, mutta siinäkö se sitten oli? En minä siitä saanut sen enempää kiksejä kuin aikaisempinakaan vuosina. Syötiin hyvin ja sitten jokainen löhösi paikoillaan katsoen telkkarista sitä, mitä kaukosäätimen herraksi ehtinyt sieltä valitsi.

Mutta olihan oikeasti ihanaa viettää aikaa yhdessä. Pelasimme korteilla, joimme viiniä, juttelimme, kiistelimme, koiran takia piti vähän lenkkeilläkin ja söimme hyvin. Tytär tuli tänne jouluksi ja varmasti jo parin päivän jälkeen pohti miksi ja vaipuikin melko pian puhelinsovellusten maailmaan. Johtaja oli sitä mieltä, että ei enää jouluja kotimaassa ja tänä vuonnakin pitää loppuajaksi lähteä jonnekin. Hän guuklaili aaton jälkeen äkkilähtöjä ihan mihin maahan tahansa, mutta meidän budjetilla se nyt olisi Venäjä, sinne kun pääse tällä hetkellä vaikka kävellen, mutta en suostu lähtemään. Nyt on kuitenkin ihan hyvä.

Joulusta on siis selvitty ja nyt palaillaan arkeen. Melkein ajattelin, että hävettää sanoa, että meillähän se arki ei joulusta juuri eroa, paitsi ei ole laatikoita ruoaksi viitenä päivänä joka aterialla. Mutta enpäs häpeäkään, ihan älyttömän siistiä, että meillä on ollut tämä mahdollisuus tulla hiljentymään tänne maalle ja katsoa elämää toisesta vinkkelistä. Vielä vähän aikaa jatketaan ja edessä on toivottavasti tulossa monia uusia seikkailuja. Uuteen vuoteen nyt innolla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *