Karkurin tausta

Toimin esimiestehtävissä useamman vuoden. Koin yhden työuupumuksen, jota en tunnistanut ja jota en myöntänyt kenellekään. Irtisanouduin ja lomailin miettien tulevaa.

Aloitin uudessa työpaikassa ja lopulta ylenin johtoryhmän jäseneksi, työtehtävät olivat monipuoliset ja haastavat ja työ imi täysillä mukaansa. Ja sitten tulee se huvittavin osuus: sairastuin työuupumukseen, mutta en vieläkään myöntänyt sitä. Mielestäni työterveyshoitaja ja -lääkärikin olivat väärässä, minulla nyt vain oli sellainen vaihe.

Lopulta en halunnut enää mennä töihin ja sitten päätin olla menemättä. Siirryin yrittäjäksi ja teen kaikenlaisia töitä, mitkä tuntuvat mieluisilta. Tällaista ratkaisua en suosittele kenellekään, stressi ei vähentynyt, muutti vain muotoaan. Kun ennen mietin, miten saan ne Excelit ajoissa valmiiksi, kun pitäisi ensin ymmärtää, mitä niihin laitetaan, niin nyt mietin, maksanko laskut myöhässä, jotta voin ostaa uudet housut.

Tämä stressimuoto silti sopii epäilemättä minulle paremmin. Jäin kuitenkin tosiaan pohtimaan, että jos olisin myöntänyt olleeni väsynyt enkä olisi syytellyt kaikkia muita ”vaiheestani” ja vääränlaisista Exceleistä, vaan tarttunut ongelmaan ja hoitanut sen pois, niin olisinko tehtävässä vielä.

Sitä voisin jossitella hamaan tulevaisuuteen, mutta päätinkin kertoa tarinani ja etsiä valmiiksi apua, ratkaisuja ja tukea sinulle ja antaa vertaistukea työssä jaksamiseesi. Ja lisäksi tarinoin vielä muutoinkin elämästäni ja monen mielestä hassuista valinnoistani sillä kaiken uuden oppiminen on vain niin mielettömän siistiä.

Koulutus

Licensed Practioner of NLP ™

Vyöhyketerapeutti, ravintoneuvoja, ravintoterapeutin opinnot meneillään

Johtamisen erikoisammattitutkinto 2016

Ylempi ammattikorkeakoulututkinto, terveyden edistäminen 2007

Suuhygienisti AMK, 2000

Lisäksi erilaisia kursseja aiheista: henkilöstöjohtaminen, työ- ja organisaatiopsykologia, Lean, terveydenhuollon tuotteistaminen ja työhyvinvointi.

Työkokemus

Projektipäällikkö, terveydenhuollon digitalisaatio

Palvelupäällikkö, suun terveydenhuolto

Osastonhoitaja/vastaava hoitaja, suun terveydenhuolto

Katso lisää LinkedIn

Tunnustukset

Suomen suuhygienistiliitto SSHL Ry 2019, Vuoden Suuhygienisti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *